Marţi după-amiază, în staţiunea Costineşti, doi tineri au fost agresaţi fizic de către un grup format din şase bărbaţi. Incidentul a escaladat atunci când agresorii au manifestat comportament agresiv şi faţă de forţele de ordine sosite la faţa locului, poliţiştii şi jandarmii fiind nevoiţi să îi imobilizeze.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sesizarea a fost înregistrată în jurul orei 14.15, când doi tineri, în vârstă de 19 şi 23 de ani, au reclamat că au fost atacaţi de un grup de indivizi necunoscuţi. În urma apelului, au fost trimise două patrule mixte, alcătuite din poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa.

Membrii forţelor de ordine au identificat rapid suspecții, cei şase bărbaţi implicaţi în incident. Situaţia s-a agravat în momentul în care aceştia au adoptat o atitudine agresivă nu doar faţă de victime, ci şi faţă de poliţişti şi jandarmi. Cu ameninţări la adresa autorităţilor, agresorii au forţat intervenţia acestora pentru a-i imobiliza.

Din cauza comportamentului lor recalcitrant, cei şase indivizi au fost escortaţi la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti. Poliţiştii au iniţiat un dosar penal pe numele agresorilor, aceştia fiind acuzaţi de infracţiuni de ultraj, lovire sau alte violenţe, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Evenimentul reprezintă un exemplu tragic al agresiunilor care pot escalada şi implica forţele de ordine în intervenţii necesare pentru menţinerea securităţii şi liniştii publice.


Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *