Poliţiştii din Dolj investighează un incident tumultuos care a avut loc în faţa unui magazin din Craiova şi în care au fost implicaţi patru indivizi. Cei doi bărbaţi în cauză sunt supuşi măsurii de control judiciar.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a informat că ancheta continuă în legătură cu evenimentul care a avut loc la sfârşitul lunii iulie pe strada Petre Ispirescu din Craiova.

În data de 14 august, oamenii legii au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Craiova, bănuit că ar fi fost implicat în incident şi că ar fi evitat colaborarea cu autorităţile. Se presupune că individul, alături de un alt bărbat de 33 de ani, a agresat doi tineri din municipiu, perturbând astfel ordinea şi liniştea publică, în timp ce se aflau în faţa unui magazin de pe strada Petre Ispirescu.

Bărbatul de 34 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzat de infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. El a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a hotărât să-l plaseze sub control judiciar în cadrul cercetărilor.

În paralel, cel de-al doilea bărbat implicat în incident a fost capturat în cursul săptămânii trecute. Individul, în vârstă de 31 de ani şi domiciliat în Craiova, este anchetat şi el sub măsura controlului judiciar, sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

O serie de imagini ce înfăţişează o altercaţie în care sunt implicaţi cei patru bărbaţi au fost postate pe un grup de Facebook, autorii postării menţionând că evenimentul s-a petrecut în judeţul Dolj. În comentarii, incidentul este situat pe strada Petre Ispirescu din Craiova.

În imaginile respective, se poate observa o confruntare în stradă, chiar şi pe scările unui magazin. Unul dintre bărbaţi ţine în mână un obiect ce pare a fi o bâtă, iar el loveşte în repetate rânduri un tânăr cu violenţă. La un moment dat, tânărul nu mai reuşeşte să se ridice de la sol.

Ceilalți doi bărbați sunt surprinşi într-o altă altercaţie. Unul dintre ei ia un coş de gunoi şi îl aruncă spre celălalt, iar apoi agresorul este lovit de mai multe ori cu bâta, într-un mod violent.


Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *