Puya s-a certat cu agenții de pază: concertul din Costinești a fost oprit.

Chiar în timpul concertului, artistul Puya s-a luat la ceartă cu agenții de pază. Totul s-a întâmplat în Costinești!

În timpul concertului, Puya a fost vizibil deranjat de atitudinea pe care agenții de pază o aveau cu fanii lui. El nu a putut rămâne indiferent în fața situației. Evenimentul a avut loc acum două zile, rapperul a întrerupt concertul pentru că nu își dorea ca distracția fanilor săi să fie stricată.

Agenții de pază erau deranjați de faptul că fetele se urcau pe umerii băieților. Fetele voiau să aibă o vedere mai bună spre scenă.

În momentul în care Puya a văzut că oamenii nu se distrează, el a oprit concertul. El a rugat agenții de pază să lase publicul să se bucure de concert. Scena a fost suprinsă de mai mulți oameni și încărcată pe TikTok! Videoclipurile au devenit virale. Încă o data, Puya și-a arătat respectul pentru fanii săi.

Pentru artist, fanii au fost și sunt pe primul loc. La un concert în Bârlad, în urmă cu o lună, pe scenă au fost aruncate mai multe perechi de adidași. Fanii aruncau cu adidași pe scenă pentru a fi semnați de Puya: „Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pentru o semnătură, două”, a scris Puya, în dreptul imaginilor postate în mediul online.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *