Zeci de amenzi, date soferilor care circulau pe DN1, in zona Valea Prahovei, in doar doua ore. Cei mai multi conducatori auto au fost sanctionati dupa ce au depasit viteza regulamentara. Politistii au efectuat si 40 de testari cu aparatele etilotest si drugtest.

Potrivit unor studii, șoferii aflați sub influența băuturilor alcoolice au diminuate viteza de reacție și simțurile vizuale și auditive. Pentru a-i depista pe cei care se urcă la volan după ce au consumat alcool sau droguri sau nu respectă regulile de circulație, polițiștii prahoveni organizează periodic acțiuni rutiere.

O  razie a avut loc recent pe Drumul Național 1- în zona localităților Bănești, Breaza și Sinaia. Au fost verificate peste 100 de autovehicule și s-au făcut 40 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.În cele două ore de acțiune, polițiștii au dat 60 de sancțiuni contravenționale, 42 dintre acestea pentru depășirea regimului legal de viteză. Valoarea sancțiunilor este de peste 17.000 de lei. Totodată, au fost retrase și 4 certificate de înmatriculare.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *