Un incident recent în Brăila a adus în atenție modul în care un minor de 14 ani a reușit să păcălească bunica sa pentru a obține bani, pe care ulterior i-a cheltuit pe o substanță suspectă, potrivit informațiilor furnizate de Jandarmeria sâmbătă.

Echipa de jandarmi din zonă a descoperit vineri pe străzile din Brăila un adolescent în vârstă de 14 ani, asupra căruia a găsit un pliculeț sigilat. Conținutul pliculețului era o substanță albă cristalizată, ridicând suspiciuni în legătură cu natura sa.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că minorul își avea ca tutore legal bunica sa, care l-a crescut. Confruntat cu situația, copilul a recunoscut în fața bunicii că solicitase banii sub pretextul că dorește să cumpere mâncare. În realitate, însă, banii au fost folosiți pentru achiziționarea pliculețului conținând substanța posibil interzisă, pe care a intenționat să o consume personal.

Autoritățile jandarmeriei au întocmit actele de sesizare necesare, iar investigațiile cu privire la acest caz continuă în colaborare cu instituțiile competente.

Acest incident trist arată cum un minor a reușit să inducă în eroare pe cineva de încredere pentru a obține bani și a cumpăra ceva total neașteptat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *