Un individ român în vârstă de 24 de ani a fost implicat într-un incident tumultuos în centrul orașului Klagenfurt din Austria, după ce a intrat în conflict cu o echipă de polițiști și a manifestat un comportament agresiv. Potrivit informațiilor furnizate de presa austriacă, tânărul a fost arestat temporar, dar nu înainte de a încerca să atace fizic un membru al patrulei de poliție și să facă gesturi jignitoare la adresa acestora.

În ziua incidentului, în jurul orei 15.15, o mașină de patrulare a poliției s-a oprit la un semafor, moment în care tânărul român a început să arate semne obscene și jignitoare către polițiști, inclusiv ridicând degetul mijlociu. Acest comportament aparent fără motiv a atras atenția echipajului de poliție.

Tânărul a continuat manifestările jignitoare, întinzându-se cu spatele pe capota mașinii de patrulare și menținându-și atitudinea provocatoare față de polițiști. În momentul în care membrii patrulei i-au cerut să se îndepărteze de vehicul, individul a escaladat situația prin atacarea unei polițiste.

Forțele de ordine au intervenit pentru a-l controla și a-l aresta pe bărbat, moment în care acesta a încercat să muște unul dintre agenți. Pentru a-și asigura securitatea, polițiștii au utilizat un spray cu piper.

Bărbatul român a fost reținut temporar și ulterior dus în custodia poliției din Klagenfurt, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Ancheta în acest caz este în desfășurare, iar bărbatul va fi supus procedurilor legale în conformitate cu rezultatele acesteia.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *