Asociatia Judeteana de Fotbal Prahova organizeaza, in colaborare cu Federația Română de Fotbal, cursuri de licenta UEFA C.  O noua promoție de antrenori va fi pregatita. Pentru a putea fi admis la un curs pentru diploma UEFA C, un candidat trebuie să dețină diploma de bacalaureat.

Dacă respectă această condiție obligatorie, si anume să aibă diploma de bacalaureat, candidatul trebuie să trimită toate documentele de admitere cerute de Școala Federală de Antrenori prin intermediul Asociatiei Judetene de Fotbal Prahova în calitate de organizator al cursului.

Înscrierile se pot face până la 18 august.

Dosarul de înscriere va fi depus la sediul Ajf Prahova si  trebuie să conțină, printre altele documente de identitate, adeverință medical și dovada faptului că au absolvit examenul de bacalaureat.

1)     Fotocopie după cartea de identitate;

2)     Cazier judiciar (în original);

3)     Fotocopie legalizată de pe diploma de bacalaureat;

4)     Cerere înscriere curs Licența UEFA C;

5)     Dovada medicală care atestă că este clinic sănătos şi este apt pentru efort fizic, eliberată de CABINETUL DE MEDICINA SPORTIVA!!! (în original);

6)     Aviz medical care să ateste că este apt din punct de vedere psihologic (în original);

7)     Dovada plății taxei de depunere a dosarului (se va achita valoarea de 100 lei după verificarea și aprobarea dosarului de către AJF – taxa nu este rambursabilă);

8)     Două fotografii color tip ¾ recente;

9)     Dosar.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *