Clubul sportiv HM Junior din Câmpina a încheiat un parteneriat cu Universitatea Craiova pentru transferul de jucători. Astfel, juniorii cei mai talentați ai grupării câmpinene vor fi transferați la Craiova. Primii doi jucători câmpineni , Fabio Mihalache și Albert Șchiopu, au fost deja prezentați ca făcând parte din cadrul Centrului de Copiii și Juniori ai Craiovei.

Universitatea Craiova și clubul sportiv HM Junior din Câmpina au încheiat un parteneriat pentru performanță.

Craiova a transferat doi puști câmpineni în cadrul Centrului de Copii și Juniori. Atacantul Fabio Mihalache, născut în 2009, și mijlocașul Albert Șchiopu, născut în 2010, se vor antrena cu juniorii Universității, fiind primul transfer din cadrul acestui parteneriat.

Înțelegerea dintre cele două cluburi a fost prezentată într-o conferință de presă la Craiova, la care au participat Lucian Pretorian, șeful Centrului de Copii și Juniori al Universității, și Daniel Hagianu, președintele HM Junior Câmpina.

Clubul de fotbal HM Junior Câmpina este câștigătorul Campionatului Județean de Juniori Under 19, iar în ultimul an a reușit trimiterea mai multor copii la echipele naționale de fotbal Under 13 și Under 19.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *