Chiar daca primaria a majorat tariful pentru parcarile publice, din Ploiesti, a gasi un loc pe timpul zilei ramane pentru soferi, in continuare, o adevarata provocare. Centrul orasului este zona fierbinte, spun cetatenii, care se arata nemultumiti de lipsa acestor spatii. Asa se face ca proiectele propuse de municipalitate, pentru realizarea unor parcari supraterane, raman in continuare o necunoscuta pentru locuitori.

In municipiul Ploiesti numai Societatea de Gospodarire Urbana Ploiesti administreaza un numar de peste 2000 de locuri de parcare, cu plata. Insuficiente, spun ploiestenii, care se plang ca in centrul orasului, de pilda, abia gasesti unde sa parchezi.

Asa ca implementarea unor proiecte pentru parcari supraterane este asteptata de catre ploiesteni. Construirea lor ar putea rezolva, in unele zone, problema locurilor mult prea putine, pentru numarul mare de autovehicule inregistrate la nivelul orasului.

Cel putin trei parcari supraterane intentioneaza autoritatile locale sa construiasca in mai multe puncte cheie din oras. Una in vecinatatea Halelor centrale, o alta in Malu Rosu si o a treia in dreptul strazii Democratiei.  

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *