Spitalul Urziceni este în centrul unui scandal de proporții după ce două persoane s-au confruntat cu lipsa de omenie a celor care ar fi trebuie să-i ajute.

Cele două cazuri s-au petrecut la cateva ore distanță unul de celălalt. Primul caz este cel al unei tinere mame care a fost zgornită din spital pe motiv că nu ar fi medici disponibili care să o ajute să nască. Femeia a ieșit din unitatea medicală și a născut pe ciment, la ușa spitalului. Fusese trimisă la un alt spital, la 60 de km depărtare, dar a fost mult prea tarziu pentru ea. Îi venise sorocul și a nascut pe trotuar. În aceeaşi noapte, pe aceeaşi gardă, un bărbat care venise la Urgenţe cu dureri în piept, a fost trimis acasă şi a murit.

Bărbatul avea 32 de ani, era căsătorit și avea un copil.. A murit acasă, la Fierbinți-Târg. Nu a mai fost salvat de Ambulanța solicitată la numărul de urgență 112, potrivit barikada.ro. Echipajul medical de urgență sosit la domiciliul tânărului avea să-l găsească fără viață.

Soția bărbatului a declarat că acesta ar fi murit de infarct miocardic, potrivit diagnosticului pus ulterior de medici, notează realitatea.net.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *