Sursa: wallpapersafari.com

Paul Reubens, care și-a găsit faima ca personajul ciudat bărbat-copil Pee-wee Herman, a murit, a anunțat publicistul său la vârsta de 70 de ani.

„Aseară ne-am luat rămas bun de la Paul Reubens, un actor, comedian, scriitor și producător iconic american al cărui personaj iubit Pee-wee Herman a încântat generații de copii și adulți cu pozitivitatea, capriciul și credința sa în importanța bunătății”, o postare pe se citește rețelele sale de socializare verificate.

„Paul a luptat cu curaj și în privat împotriva cancerului ani de zile, cu tenacitatea și inteligența sa caracteristică. Un talent înzestrat și prolific, el va trăi pentru totdeauna în panteonul comediei și în inimile noastre ca un prieten prețuit și un om cu caracter remarcabil și generozitate de spirit.” Reubens a lăsat o declarație echipei sale pentru a o împărtăși publicului după moartea sa.

„Vă rugăm să acceptați scuzele mele pentru că nu am făcut public ceea ce m-am confruntat în ultimii șase ani”, a scris Reubens.

„Întotdeauna am simțit o mare iubire și respect din partea prietenilor, fanilor și susținătorilor mei. V-am iubit atât de mult pe toți și mi-a plăcut să fac artă pentru voi.”

Drumul actorului către comedie

Născut în Peekskill, New York, Reubens a crescut în Sarasota, Florida, și a dezvoltat o afinitate pentru comedie la începutul vieții sale, pe care a atribuit-o în parte faptului că Sarasota este casa de iarnă a Circului Ringling Bros. și Barnum.

În clasa a șasea, în timp ce frecventa Southside Elementary, Reubens a urcat pe scenă pentru prima dată în rolul lui Nick Burns în filmul „A Thousand Clown” la The Players Theatre.

În timp ce era la Brookside Junior High, a apărut la The Players în „The Riot Act”, „Camelot” și „On A Clear Day You Can See Forever”.

„Inima mea este ruptă într-un miliard de bucăți. Apoi m-am uitat la textul pe care mi l-ai trimis săptămâna trecută: o meme cu o persoană cu păr uriaș care primește o plăcintă în față și am izbucnit în râs”, a scris regizorul Adam Shankman.

„Râs și plâns. Acesta, prietenul meu, spune totul despre tine și despre ceea ce ai dat lumii.”

Sursa: cnn.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *