Artistii plastici care dau viata cladirilor, prin intermediul unor picturi inedite se afla iar la Ploiesti. Totul gratie celei de-a doua editii Artown festival. Manifestarea culturala a inceput pe 28 iulie si se va incheia pe 6 august, atunci cand vom putea admira integral capodoperele stradale create de pictori, jugravite pe cladiri care pot parea anoste. Anul acesta evenimentul va aduce in oras si ateliere culturale de dezvoltare personala, auditii de muzica experimentala, jazz, teatru si literatura.

Inca de la editia de inceput Artown festival ploiestenii au fost uluiti de ceea ce au putut artistii sa creeze. Un oras gri, cu cladiri sobre, care a prins culoare, dupa ce pe anumiti pereti au aparut mai multe opere de arta. Adevarate tablouri imense, insa zugravite de zeci de maestri sositi la noi, din toate colturile lumii.

Si anul acesta pictorii au adus cu ei pasiunea si priceperea. Asa ca, odata deschise cutiile cu vopseluri, o perdea de culoare se va asterne pe cladirile marcate in proiect.

Pentru a putea sa lucreze eficient, in spatele fiecarui artist stau si voluntari.

Artown festival a lasat inca de anul trecut o impresie placuta ploiestenilor, care se arata curiosi sa vada noile opere de arta.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *