Sursă foto: Câmpina TV

Ambele echipe de handbal – juniori III, feminin (antrenată de Daniel Vasile) și junior IV, feminin (antrenată de Denisa Toma) – de la Clubul Sportiv Câmpina vor participa la Cupa FunSports, turneu desfășurat la Brașov la finalul lunii august.

„Este pentru prima dată când participăm la această competiție și vom veni atât cu echipa de junioare III, cât și cu echipa de junioare IV.

Am participat, în schimb, la competiția organizată în iarnă, Transilvania Winter Cup, pentru juniori IV, unde ne-am clasat pe locul I. Atunci am fost impresionați de profesionalismul și buna organizare a evenimentului, drept pentru care am hotărât să participăm și la FunSports Cup, acesta fiind și un bun prilej de a ne pregăti în condiții de concurs înaintea începerii Campionatului Național”Daniel Vasile, antrenorul echipei feminine de juniori III a CS Câmpina


Organizată la Brașov de ACS Transilvania Brașov și Agenția de Sport FunSports, împreună cu Federația Română de Handbal, Cupa FunSports a ajuns deja la cea de-a noua ediție. Organizatorii susțin că această competiție este „cel mai mare turneu de verificare pentru juniori din România”.

Cupa FunSports va avea loc în perioada 23-26 august (pentru juniori I și II, fete și băieți) și 27-31 august (pentru juniori III și IV, fete și băieți).

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *