Stagiunea estivala a filarmonicii ploiestene continua. Melomanii sunt asteptati, duminica, 30 iulie, la un concert de jazz in aer liber. Specatacolul va fi sustinut de trupa Ploiesti JAZZ Trio si Corul Filarmonicii, sub indrumarea dirijorului Eduard Dinu.

Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești continuă și în această vară să aducă muzica mai aproape de cetățeni. Artiștii instituției susțin o serie de spectacole gratuite în aer liber pe espalanda Palatului Culturii.

Ploieștenii iubitori de muzică sunt așteptați la concerte simfonice, folclorice sau de jazz în fiecare duminică, vara aceasta. De exepmplu, pe 6 august, este programat un concert memorabil al Corului Filarmonicii, sub conducerea maestrului Eduard Dinu, dedicat muzicii de film. Spectatorii vor avea ocazia să retrăiască emoțiile și momentele speciale create de coloane sonore celebre din cinematografe. Stagiunea estivală se încheie pe 9 septembrie cu un concert simfonic educativ, mult-îndrăgitul spectacol “Petrică și Lupul”, dirijat de maestrul Mircea Pădurariu și narat de actorul George Frîncu.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *