Dupa ce miercuri valorile termice, in judetul Prahova, au atins aproape 40 de grade Celsius, ziua de joi a venit cu temperature mult mai scazute. Asa se face ca ploiestenii care au plecat de dimineata din case si-au dat seama ca au riscat chiar sa nu isi ia cu ei o imbracaminte putin mai groasa. Chiar si asa sunt constienti ca astfel de fluctuatii le pot dauna grav sanatatii.

Miercuri, la Ploiesti, temperaturile au crescut in unele intervale orare si pana la 40 de grade Celsius. Asa ca locuitorii au facut cu greu fata zilei toride. Joi, insa, de cum au iesit din casa au constatat ca vremea s-a schimbat radical.

Chiar daca s-au bucurat pentru ca nu au mai fost nevoiti sa suporte canicula, oamenii stiu ca astfel de fluctuatii de temperatura nu sunt bune pentru sanatate.

Vineri vremea va fi in general frumoasa, cu sanse reduse de ploaie, in zonele montane. Local vor fi intensificari ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 31 de grade Celsius, iar cea minima între 8 si 21 de grade Celsius.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *