Elevii din clasele a VI si a VIII, din Buzau, pot primit burse. Fundatia comunitara Buzau ofera 16 burse pentru cei care au o medie general, în anul scolar anterior, de peste 9.50.

???? ????????? ?????? ?? ?????, ????̦?? ? ??-?, Fundația Comunitară Buzău anunță că ???ră ?? ????? ?̂? ??????? ?? ?.??? ??? pe ?? ?̦? ???????? ?????? ?????? ??? ??????? ??-????. Perioada de înscrieri este  până pe 31 iulie 2023!
Bursele se adresează elevilor înscriși în clasele VI-VIII (în anul școlar 2023 – 2024) care studiază la unitățile de învățământ din ?????????? ????̆?. Media generală pe anul școlar anterior   să fie mai mare de 9.50 iar venitul net pe membru de familie în ultimele 3 luni să nu fie mai mare de 1.600 lei.
Fondul de Burse, ediția a II-a este dezvoltat de Fundația Comunitară Buzău pentru elevii cu rezultate școlare și extrașcolare bune și cu potențial deosebit, dar cu resurse limitate. Bursele sunt însoțite și de mentorat, prin activități organizate de Fundația Comunitară Buzău în colaborare cu antreprenori, profesori sau specialiști locali, din Buzău.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *