Gravul incident s-a petrecut luni, în jurul orei 22.00, la fabrica de sticlă dn Mimiu. Un conflict spontan între doi bărbați s-a finalizat cu o bătaie cruntă. În ajutor au fost chemați și oamenii legii.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând cele două persoane ca fiind doi bărbați în vârstă de 28 de ani, din municipiul Ploiești, respectiv din comuna Bărcănești.

Din verificări, a reieșit faptul că între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia unul dintre bărbați l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței pe celălalt.

În urma altercației, persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată.

Persoana vătămată nu a dorit să formuleze plângere, fiindu-i adus la cunoștință termenul legal în care poate formula.

Potrivit unor surse, se pare că agresorul ar fi devenit gelos după ce soția acestuia și-ar fi manifestat interes față de bărbatul bătut.

Față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, a fost luată măsura sancționării contravenționale conform legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *