Aventura ursului in Ploiesti nu s-a incheiat. Nici pana la acest moment salbaticiunea nu a fost gasita. Ultima data animalul a fost vazut in dreptul strazii Valeni, asta dupa ce sambata seara si-a facut aparitia pe strada Gageni, de la iesirea din oras. Acolo ursul a fost filmat de catre soferii care treceau prin zona. Echipaje ale jandarmeriei si politiei inca patruleaza in zonele in care ursul a fost vazut. In ambele situatii a fost emise mesaje RO Alert, pentru a avertiza populatia cu privire la riscul la care s-ar putea expune.

Sunt ultimele imagini surprinse de soferii din trafic, cu ursul care alearga haotic in dreptul Rafinariei Vega, de la iesire din Ploiesti. Inca de sambata seara, de cand s-a dat alerta, autoritatile au plecat in cautarea salbaticiunii. Initial animalul a fost vazut pe strada Gageni, din municipiu.

Politisti, jandarmi, pompieri si reprezentanti ai Parcului Memorial “Constantin Stere”, dar si ai Asociatiei Vanatorilor din judetul Prahova au impanzit zona in care se afla ursul, in miez de noapte.

Dupa ce a fost emis mesaj RO Alert, pentru a avertiza populatia despre pericolul din oras, (de aici poze cu mesajele) retelele de socializare s-au umplut de mesaje din partea locuitorilor din Ploiesti si a internautilor. Unele dintre ele ironice.(avem cateva mesaje)

Doar ca un alt mesaj de tip RO Alert era dat luni-dimineata, si anunta faptul ca ursul a fost din nou identificat, de aceasta data pe strada Valeni din municipiu. Autoritățile îndeamnă populația să fie prudentă, iar dacă vad ursul să anunțe imediat la 112.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *