In plin sezon de vara doamnele si domnisoarele sunt in cautare de tratamente faciale si corporale, pentru a obtine un rezultat cat mai bun, atunci cand merg in concedii, sau la evenimentele din aceasta perioada. Dar cum afara gradele in termometre au crescut alarmant, specialistii recomanda ca astfel de interventii sa fie facute cu masura. Orice exagerare ne poate costa scump si se poate incheia cu vizite in cabinetele medicilor.

Epilarea definitiva, sau remodelarea corporala se afla in topul preferintelor clientelor, in aceasta perioada. Asta pentru ca reprezentantele sexului frumos vor sa arate impecabil la plaja, ori atunci cand iau parte la evenimente. Atentie, insa!

Tocmai de aceea, mai spun dermatologii, inainte de a recurge la diverse tratamente de infrumusetare clientele trebuie sa ceara sfatul specialistului.

Orice fel de tratament realizat la nivelul pielii, fie el si non-invaziv, se face doar in saloane acreditate, care sa respecte normele in vigoare.

Si in mod special in aceasta perioada, cand temperaturile sunt extrem de ridicate, expunerea la radiatiile solare, dupa astfel de interventii, pot fi daunatoare pielii. Tocmai de aceea sunt inca doamne si domnisoare sceptice la astfel de tratamente corporale.

Pretul unui tratament facial porneste de la 100 de lei si poate ajunge pana la 300 de lei, iar cand vine vorba de remodelarea corporala sau epilarea definitiva, costurile sunt calculate in functie de fiecare caz in parte.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *