În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3:00, oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cu privire la faptul că șoferul unui autoturism care circulă pe DN1 ar fi sub influența băuturilor alcoolice.

Pe baza acestei semnalări, polițiștii au depistat în traficul de pe drumul național, în apropierea localității Cornu, autoturismul în cauză, condus de un tânăr din Olt, în vârstă de 21 de ani.

Verificându-l în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul șofer figurează cu dreptul de a conduce, dar cu mențiunea „Restricții-Reținut”.

Întrucât acesta emana, într-adevăr, halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior tânărul fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, potrivit IPJ Prahova, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursă: Gazeta de Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *