Sursa; usatoday.com

„Barbie” și „Oppenheimer” au fost lansate în aceeași zi. Așadar, cinematografele îi găzduiesc pe iubitorii de film prin programarea orelor de filmare pentru fiecare film spate în spate pentru o funcție dublă pe care utilizatorii de rețelele sociale o numesc „Barbenheimer”.

Iubitorii de film au etichetat vineri, 21 iulie, „Barbenheimer”, deoarece cele două filme, „Barbie” și „Oppenheimer”, au o dată de lansare și se preconizează că vor fi două dintre cele mai mari hituri de vară.

Chiar și actorul Tom Cruise se alătură distracției anunțând spunand că va vedea filmele ca un film dublu în această vară.

De ce a devenit „Barbenheimer” atât de popular?

Tendința virală în rețelele sociale a fost inițial un meme.

Acest lucru se datorează faptului că premisele filmelor sunt atât de complet diferite – „Barbie” este o comedie vibrantă, în timp ce „Oppenheimer” este o dramă serioasă despre omul care a construit bomba atomică.

Variety l-a numit „Bomba versus bomba”. Apoi, fanii au luat-o de acolo, vânzând tricouri și împărtășind meme și creând trailere falsificate.

AMC Theatres, de exemplu, a eșalonat orele de spectacol pentru „Barbie” și „Oppenheimer” în weekendul de deschidere.

De asemenea, ei reamintesc membrilor programului de recompense Stubs că pot cumpăra bilete la spectacole de matineu cu reducere. Puteți planifica o ieșire de o zi întreagă pentru a viziona cele două filme spate la spate.

„Barbie” și „Oppenheimer” au o durată combinată de puțin mai puțin de cinci ore, fără a include trailere pentru alte filme.

Sursa: nj.com

Sursa foto:geekculture.co

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *