Un incendiu devastator a avut loc vineri în localitatea Albeşti, în urma căruia au ars aproximativ 60 de tone de furaje. Alarma a fost dată de un localnic, iar echipaje de intervenţie au fost trimise imediat la faţa locului pentru a stinge flăcările.

Un echipaj de la Garda de Intervenţie Truşeşti, însoţit de membri ai serviciului voluntar din comună, au intervenit prompt cu o autospecială de stingere pentru a limita extinderea focului şi pentru a proteja o casă de locuit din imediata apropiere, care era amenințată de flăcări.

În timpul operațiunii de stingere, pompierii au constatat că un depozit de furaje a fost complet distrus de incendiu, iar flăcările s-au extins şi la o anexă. În plus, o bucătărie de vară a fost distrusă în totalitate.

La momentul actual, incendiul a fost localizat, iar salvatorii continuă să lucreze pentru lichidarea tuturor focarelor rămase pentru a preveni reluarea focului. În urma intervenției prompte a echipajelor de intervenție, se speră că s-a prevenit o extindere mai gravă a incendiului și că s-a limitat pagubele materiale cât mai mult posibil. Autoritățile vor investiga cauza incendiului pentru a stabili originile acestuia și pentru a preveni evenimente similare în viitor.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *