Sursa: glitched.online

Netflix a adăugat 5,9 milioane de noi abonați în ultimele trei luni, de aproape trei ori mai mulți decât se așteptau analiștii, după ce a luat măsuri drastice împotriva utilizatorilor care își împărtășeau parolele, conform The Guardian, citat de Libertatea.

„Această grevă nu este rezultatul pe care ni l-am dorit”, a declarat copreședintele executiv Ted Sarandos. El a precizat că societatea speră să ajungă la un acord „cât mai curând posibil”.

Netflix a declarat că a obținut un profit de 1,8 miliarde de dolari în acest trimestru, la venituri de 8,3 miliarde de dolari. Analiștii se așteptau ca Netflix să adauge aproximativ două milioane de noi gospodării în ultimele trei luni, deoarece persoanele care utilizau serviciul gratuit au optat să plătească pentru propriile conturi.

Netflix are acum 238 de milioane de abonați la nivel global.

Pe lângă restricționarea partajării contului, compania a început să ofere „partajare plătită”, care le permite abonaților să plătească pentru a adăuga un „membru suplimentar” în contul lor pentru 8 USD pe lună. Această opțiune este acum disponibilă în peste 100 de țări, potrivit Netflix. De asemenea, compania și-a simplificat planurile, confirmând că și-a anulat planul „de bază” de 10 USD în Statele Unite și Marea Britanie, după ce a renunțat pentru prima dată la planul în Canada.

Sursa: libertatea.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *