Transportul feroviar de persoane din România pare să aibă tot mai multe probleme în această vară. De la trenurile operatorului de stat până la cele private, toate adună ore bune de întârziere, de căldură insuportabilă și mizerie, de înghesuială și, în fond, de probleme care parcă întorc călătorii în timp.

Imagini incredibile au fost surprinse de un pasager în trenul R10232, aparținând operatorului privat Transferoviar Călători. Deși a avut de parcurs doar 19 km cu trenul (un drum de 32 de minute de la Plopeni la Gara de Sud din Ploiești), acesta s-a simțit revoltat de condițiile proaste de călătorie, cu care, spune el, s-a confruntat nu doar o dată, ci în repetate rânduri.

Dacă temperatura peste limitele normale în interiorul vagoanelor („saună”, cum o numește călătorul în cauză) și numărul mare de persoane, precum și igiena precară a băilor sunt aspecte cu care mulți călători deja s-au obișnuit, din păcate, ceea ce l-a șocat pe cel care a ales să își împărtășească experiența pe adresa redacției RepublikaNews a fost… un gândac care se plimba nestingherit prin spațiul dintre primul vagon și locomotivă.

Persoana care a realizat videoclipul susține că a depus o sesizare la Protecția Consumatorului și așteaptă acum un răspuns din partea autorităților.

Călătorul atrage atenția că nu este prima dată când are de a face cu gândaci și tot felul de alte insecte de dimensiuni mari în trenurile acestui operator privat, pe aceeași rută pe care o frecventează: „Intră tot timpul pe la gurile de aerisire, e insuportabil! Vin și în vagon, nu le e rușine… am văzut și în iarnă o grămadă.”

Rămâne de văzut acum care va fi punctul de vedere al ANPC, date fiind afirmațiile unui om care circulă des cu trenurile Transferoviar Călători.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *