Sursă foto: CSM Ploiești

Doi sportivi ai secției de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, Alexandru Petre şi Rareş Arsenie, au participat în weekend la Cupa Europeană pentru Juniori – U21, desfășurată la Graz, Petre obținând o medalie de bronz, iar Arsenie un loc VII, ambele în cadrul categoriei „-100 kg”.

Alexandru Petre a cucerit medalia de bronz prin următorul parcurs: înfrângere în primul tur la Joes Schell (Olanda) – medaliatul cu argint al categoriei, victorii în recalificări la Zizek Bertalanic (Slovenia) şi Timon Riemens (Olanda), apoi victorie în lupta pentru locul al III-lea în faţa georgianului Erekle Bazierishvili.

Rareş Arsenie, de cealaltă parte, a început cu două succese, la Goran Visnjic (Croaţia) şi Francesco Basso (Italia), după care a pierdut în „sferturi” la Erekle Bazierishvili (Georgia), a trecut în recalificări de Silvan Bulthuis (Olanda) şi a pierdut ulterior în faţa lui Jean Carletti (Italia).

La competiţia care a avut loc în Austria au fost înscriși 418 sportivi din 27 de ţări, de pe 4 continente. Luptătorii au rămas până miercuri la Graz, pentru a participa la un stagiu internaţional de pregătire.

Cei doi judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi la club de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *