49,6% dintre candidati la concursul de titularizare din Prahova au obtinut note peste 7. Dintre acestia 7 au fost notati cu zece. Contestatiile se depun pana miercuri, 19 iulie, la pranz. Rezultatele finale vor fi comunicate pe data de 26 iulie.

Ministerul Educației a publicat marți, 18 iulie, rezultatele înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar. La nivelul judetului Prahova din cei 825 de candidați prezenți la examen, 77 s-au retras în timpul probei. 49,6% dintre cei rămași în săli au obținut note peste 7. Dacă vorbim despre promoția curentă, procentul este unul mai mare.

Prahova se situează pe locul 3 în rândul județelor din țară cu 7 note de 10. Au fost obținute de candidați pentru posturi de educatoare și profesori de educatie școlara, educatie fizica și limba latină. Rezultate bune s-au înregistrat și pentru posturile de puericultor învățător.

La concursul de titularizare de anul acesta, în Prahova sunt disponbile și 70 de posturi de consilieri școlari.

Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice marți, 18 iulie, până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi afișate miercuri, 26 iulie. Repartizarea candidaţilor pe posturile posturille disponibile va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 și 28 iulie. La nivelul județului Prahova, sunt disponibile aproape o mie de posturi dintre care  251 sunt titularizabile.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *