Loc de joaă reabilitat

Vacanța de vară înseamnă pentru copii zile lungi de stat afară la joacă. Pentru a le oferi cea mai frumoașa vacanță, primarul din Măgureni, Gheorghe Iordache, va da în folosință locul de joacă proaspăt reabilitat.

Plin de culoare și obiecte de joacă diversificate, parcul va deveni locul preferat de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

„După câteva zile în care au fost executate lucrări de reabilitare, locul de joaca pentru copii din centrul comunei se va redeschide miercuri 19 iulie. În urma acestei acțiuni vechile dotări, care aveau o vechime de cca 15 ani, și care prezentau un grad avansat de uzura și o serie de deficiențe cu grad ridicat de pericol pentru copii au fost înlocuite cu altele noi, mai sigure și cu un aspect mult mai atrăgător. Am dat curs astfel solicitărilor venite din partea părinților și a bunicilor prin care au fost îmbunătățite condițiile de joacă pentru copii.

Fac apel pe această cale la cei care încă nu înțeleg să păstreze integritatea dotărilor și nu păstreaza curățenia, ca începând de acum sa o facă. Le mulțumesc anticipat!”, a precizat edilul localității, Gheorghe Iordache.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *