Sursa: The Daily Telegraph

Regizorul filmului „Titanic”, câștigător al premiului Oscar, a postat pe Twitter pentru a pune capăt zvourilor că intenționează să facă un fim despre „implozia catastrofală” de luna trecută, care a dus la moartea celor 5 pasageri ai submersibilului.

James Cameron a făcut peste 30 de scufundări la epava Titanicului și este printre puținii oameni care au coborât în cel mai adânc punct de pe fundul oceanului.

De obicei nu răspund la zvonurile ofensive din mass-media, dar trebuie să o fac acum. Nu am discuții despre un film despre OceanGate și nici nu voi avea niciodată,”, a scris Cameron pe Twitter.

La scurt timp după implozie, compania OceanGate și-a suspendat operațiunile comerciale. OceanGate a transmis că a „suspendat toate operațiunile comerciale și de explorare”, deși compania avea planificate două călătorii la epavă, programate pentru iunie 2024.

Un fost angajat al OceanGate, David Lochridge, își făcuse cunoscute îngrijorările cu privire la siguranța de la bordul Titan și la felul în care erau abordate controlul calității, însă criticile sale au fost „primite cu ostilitate”, iar conducerea companiei l-a concediat la puțin timp, conform unor documente juridice din 2018.

Sursa: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *