Într-un camping din Vama Veche au avut loc scene șocante vineri. Un turist a fost împușcat în urma unei altercații între doi bărbați. Potrivit polițiștilor, conflictul a pornit de la faptul că tânărul de 21 de ani și prietenii săi ascultau muzica la un volum prea ridicat, ceea ce a supărat pe colonelul în rezervă Constantin Duca.

Constantin Duca este un colonel în rezervă cu expertiză în domeniul criminalisticii, specializat în știința balisticii. A predat la Academia de Poliție București timp de peste 10 ani și a ocupat funcții importante, inclusiv la Institutul de Criminalistică și ca șef al Serviciului Criminalistic din Hunedoara, conform informațiilor furnizate de Adevărul.

El era unul dintre specialiștii României, care au muncit la reconstituirea unora dintre cele mai tulburătoare crime

De la specialist în balistică, la ”pistolar” în Vama Veche

În timpul incidentului, Duca a scos un pistol de calibrul 9 milimetri și a tras un foc de avertisment în sol în încercarea de a-i intimida pe cei implicați, conform declarațiilor martorilor. Din păcate, glonțul a ricoșat și a rănit un tânăr în vârstă de 21 de ani la picior, generând scene de groază. În timp ce victima era transportată la spital, Duca a ajuns într-o stare de disperare și și-a pus arma la tâmplă, amenințând cu sinuciderea.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *