Sursa: netflix.com

Scris și regizat de cineastul irlandez Laura McGann, documentarul spune povestea italianei Alessia Zecchini și a irlandeanului Stephen Keenan.

După o scurtă lansare cinematografică, care ar părea să indice că Netflix are niște indicatori puternici că acest lucru ar putea fi calificat pentru cel mai bun documentar la Oscar anul viitor, filmul a fost întâmpinat de câteva recenzii incredibile:

Slashfilm – „O privire fascinantă și puternică asupra irezistibilului apel de sirenă al adâncului și o înregistrare sumbră a costului uman al depășirii limitelor.”

The Guardian – „Rotunjirea simțului omniprezent de frică și extaz este o reprezentare fascinantă, uneori care alterează mintea, a adâncurilor oceanului. Când vedem silueta lui Zecchini ondulată în sunetul nimicului, este prea clar că căutarea tari este doar parte din poveste”.

Varietate – „Cea mai profundă respirație este greu de discutat, apropiindu-se mai mult decât ar putea părea posibil de a transmite entuziasmul și/sau teroarea de a coborî mai mult decât lungimea unui teren de fotbal într-o apă infinită.”

The Deepest Breath este disponibil pentru vizionare pe Netflix de miercuri, 19 iulie.

Sursa: joe.ie

Sursa foto: DeeperBlue.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *