Ministrul Familiei, Gabriela Firea, susține că Ștefan Godei nu a fost vreodată șoferul ei, ci a lucrat ca șofer la Primăria Capitalei și „a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial”. Reacția vine după ce G4Media și alte publicații au dezvăluit că Firea l-a angajat pe Godei și la cabinetul de senator, după ce anterior patronul azilelor groazei fusese șofer și la Primăria București.

Reamintim că Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, potrivit unui document oficial consultat de G4Media. Asta înseamnă că a fost angajat la cabinetul lui FIrea imediat după ce aceasta a câștigat postul de senator la alegerile din decembrie 2020.

Declarația Gabrielei Firea a fost transmisă de Ministerul Familiei:

„Sunt nevoită, din păcate, să repet ce am afirmat zilele trecute, în urma unor informații apărute în presă.

Inculpatul din dosarul azilelor din județul Ilfov NU A FOST VREODATĂ ȘOFERUL MEU. Eu am același șofer de 16 – 17 ani, pe care îl cunosc toate instituțiile, toți jurnaliștii, toată primăria, tot Parlamentul etc.

La Primăria Capitalei bărbatul din acest dosar nu a fost șoferul meu, ci a lucrat ca șofer la Administrativ și pentru alte persoane.

Nici la Senat nu a fost șoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, așa cum a făcut-o în toate instituțiile unde a activat.”

Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, potrivit unui document oficial consultat de G4Media. Asta înseamnă că a fost angajat la cabinetul lui Firea imediat după ce aceasta a câștigat postul de senator la alegerile din decembrie 2020. Detalii aici.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *