Sursă foto: Oglinda de Azi

Chiar în prima zi a ediției de anul acesta a Festivalului ”Flori de tei”, în cocheta comună prahoveană Cornu, situată la nord de Câmpina, a fost inaugurat noul sediu al primăriei!

Clădirea are patru nivele și este mobilată și dotată într-un stil modern. Alături de aceasta, a fost inaugurată și o superbă fântână arteziană muzicală.

„După ce între 1990 și 2020 am reușit să finalizăm întreaga infrastructură necesară localității – apă, gaze, canalizare, asfaltare, am considerat că este momentul oportun pentru un sediu administrativ nou, la standarde europene și care să corespundă exigențelor actuale. Proiectarea a început în anul 2019, apoi în anul 2020 am semnat contractul de execuție, iar în ianuarie 2023 am încheiat recepția clădirii, realizată într-un proiect finanțat prin PNDL. Cu fonduri europene am reușit dotarea și mobilarea clădirii, iar în fața sa, tot printr-un program cu fonduri extrabugetare, am realizat o fântână arteziană muzicală, care noaptea este frumos luminată. Toate acestea au însemnat un efort financiar de peste 8 milioane lei – fonduri europene și guvernamentale” a declarat primarul Cornel Nanu pentru Câmpina TV.


Dacă de un sediu nou al Primăriei comunei Cornu, unde se vor desfășura ședințele Consiliului Local, era cu siguranță nevoie, autoritățile locale speră ca fântâna arteziană muzicală să devină un punct de atracție în localitate.

Surse foto: Câmpina TV, Oglinda de Azi

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *