După dezvăluirea scandalului referitor la „azilele groazei”, au apărut noi informații despre implicarea lui Ștefan Godei, fostul președinte al Asociației Sf. Gabriel cel Viteaz și figura centrală identificată de DIICOT în această rețea. S-a aflat că, în doar o săptămână de la preluarea mandatului de către Gabriela Firea la Primăria Capitalei, Godei s-a angajat în funcția de șofer. Ca urmare a investigației desfășurate de DIICOT în cazul azilelor groazei, Godei a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Ștefan Godei este acum angajat în cabinetul senatorial al Gabrielei Firea, unde anterior a ocupat aceeași poziție atunci când aceasta era primar general al Capitalei și nu ministru al Familiei.

Conform informațiilor obținute de Gândul, în această funcție, el a primit lunar suma de 3.000 de lei în anii 2021 și 2023. Mai exact, Ștefan Godei a fost angajat în cadrul cabinetului parlamentar al Gabrielei Firea în perioada 4 ianuarie 2021 – 1 februarie 2023.

Conform surselor Gândul, se pare că Gabriela Firea îl folosea pe Ștefan Godei ca șofer, inclusiv la Ministerul Familiei, deși acesta nu este listat în grila de salarizare a instituției, fiind remunerat din veniturile obținute de Gabriela Firea în calitate de senator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *