Sursă foto: CS Petrolul Ploiești

Sportivele Dania Crîngașu și Cristina Țolea, legitimate la CS Petrolul Ploiești, au participat la Campionatul Național de Triatlon Standard și Trikids Delta Triatlon de la Tulcea, la data de 8 iulie 2023.

Cel mai bun rezultat obținut de tinerele ploieștence la competiția desfășurată în zona Lacului Ciuperca a fost reușit de Dania Crîngașu, care a ocupat locul al doilea la categoria Trikids 13 ani fete, în vreme ce colega ei, Cristina Țolea, a ocupat locul 5 la Categoria Cadeți 14-15 ani fete.

„Cu ocazia participării la aceste probe epuizante de triatlon 200 metri înot + 7,5 kilometri ciclism + 1200 metri alergare, respectiv 400 metri înot + 10 kilometri ciclism +2500 metri alergare, celor două sportive le-au fost testate limitele rezistenței și forței mintale, ele obținând rezultate foarte bune. De remarcat faptul că Dania Crîngașu a dat dovadă de o ambiție deosebită în probele de ciclism și alergare, reușind timpi remarcabili, care au propulsat-o pe podiumul întrecerii” a declarat antrenorul Sebastian Tolea pentru site-ul oficial al CS Petrolul Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *