Sursa: clair.ro

„Complotul Bonelor” va fi o comedie românească regizată de Iura Luncașu (48 de ani), devenit celebru după ce a semnat serialele „Inimă de țigan” sau „Pariu cu viața. 

„Am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat Anamaria Prodan pentru Play Tech.

  • Filmările de la „Complotul Bonelor” vor avea loc în țară și în străinătate, iar producătorii au anunțat că pelicula va ajunge și în rețeaua Netflix.

 În prezent, echipa de filmare se află la Cluj, iar Anamaria Prodan pare să fi intrat deja în pielea personajului. După ultimele sale postări pe Instagram, impresara, în vârstă de 50 de ani, s-a coafat diferit, apelând la niște extensii lungi. Extrem de încântată de noul proiect din care face parte, ea a făcut și primele declarații.

Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Sursa: playtech.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *