Sursă foto: INFOTRAFIC PRAHOVA

Un accident s-a produs astăzi pe pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino. În urma incidentului o persoană a fost rănită!

Astăi, 11 iulie, în jurul orei 12:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din municipiul Ploiești s-ar fi produs un accident rutier. Accidentul a fost soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele informații apărute, un bărbat în vârstă de 58 de ani conducea o autoutilitară pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, din direcția Centru către Șoseaua Vestului la intersecția cu strada Veterani. El a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani.

În urma producerii accidentului rutier, autoutilitara a fost proiectată în gardul unui imobil, iar celălalt autoturism a fost proiectat în alte două autoturisme parcate în afara părții carosabile, pe trotuarul pietonal aferent sensului de mers Șoseaua Vestului către Centru.

În urma incidentului, un pasager în vârstă de 65 de ani a fost rănit. Rezultatul la testarea cu aparatul etilotest a fost unul negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *