Mai mulţi hoţi din Prahova, Constanţa și Călărași au fost prinşi păcălind bătrâni cu metoda"POMANA"Mai mulţi hoţi din Prahova, Constanţa și Călărași au fost prinşi păcălind bătrâni cu metoda"POMANA"

Primarul Sectorului 3 din București, Robert Negoiță, a anunțat vineri seară că a aprobat cererea de suspendare din funcție a directoarei Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, Mihaela Ungureanu.

Instituția, aflată în subordinea Primăriei Sectorului 3, ar fi trebuit să verifice modul în care Asociația „Sfântul Gabriel cel Viteaz”, care opera un azil, îngrijea persoanele cu dizabilități.

Aceste persoane se aflau în responsabilitatea asociației în baza unui contract încheiat chiar cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 3.

Investigații ale Centrului de Investigații Media și ale Buletin de București au arătat că bătrânii erau ținuți în condiții improprii, iar procurorii DIICOT au deschis un dosar penal.

Premierul Marcel Ciolacu a cerut vineri demiterea șefilor ANPIS și AJPIS Ilfov, a șefilor DGASPC-urilor locale și a președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *