Sursă foto: NBC NewsTaylor Swift performs during "The Eras Tour" on Friday, May 5, 2023, at Nissan Stadium in Nashville, Tenn. (AP Photo/George Walker IV)

În Rhode Island, o femeie a fost arestată în apropierea locuinţei lui Taylor Swift.

Potrivit CNN, o femeie a fost arestată în apropierea locuinţei lui Taylor Swift din Rhode Island.

Pe 3 iulie, la o lună după ce un bărbat din Indiana a fost acuzat pentru urmărirea și amenințarea artistei, o femeie a fost arestată în apropierea locuinţei lui Taylor Swift, în Rhode Island.

Şeful poliţiei din Westerly, Paul Gingerella, a declarat că echipajul de poliție a fost trimis în faţa casei pentru a investiga informaţiile referitoare la prezenţa unui infractor în afara porţilor. Femeia fusese avertizată anterior să stea departe de proprietate, a declarat Paul Gingerella.

Poliţia nu a confirmat că locuinţa din Westerly aparţinea artistei, dar compania care figurează în evidenţele proprietăţii are aceeaşi adresă poştală ca şi compania de administrare a lui Taylor Swift din Nashville. Potrivit documentelor instanţei, femeia va fi trimisă în judecată pe 14 iulie.

CNN i-a contactat pe reprezentanţii lui Taylor Swift, dar încă nu a primit un răspuns din partea artistei.

Incidentul are loc după ce Mitchell Taebel, în vârstă de 36 de ani, a fost plasat în detenţie în Indiana, pe 2 iunie. El este acuzat de urmărire, intimidare, violare a vieţii private şi hărţuie. Taebel a fost acuzat că a trimis mesaje de ameninţare din martie până în mai anul acesta către Swift şi echipa ei.

Potrivit unei declaraţii pe propria răspundere de la Curtea Superioară LaPorte, Taebel a trimis un mesaj vocal lui Swift prin Instagram pe 29 martie spunând că „ar purta bucuros o bombă dacă nu poate fi cu sufletul său pereche”. Pe 5 mai, Taebel s-a aflat la locuinţa lui Swift din Nashville. El a fost escortat departe de proprietate de către cei de la pază.

Apoi a mers la Nissan Stadium, unde Swift a cântat în acea noapte, în ciuda faptului că a fost plasat pe o listă de ameninţări/preocupări de securitate, astfel încât să nu poată cumpăra niciun bilet pentru spectacol.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *