Doi bărbați au furat dintr-un magazin ciocolată de 4.700 de lei.

În Oradea, doi bărbați au furat ciocolată în valoare de 4.700 de lei. Barbații, unul de 18 ani și unul de 33 de ani din județul Bihor, nu sunt nici la prima abatere, dar nici la primul dosar penal. Bărbații sunt suspecți că luna trecută ar fi furat două biciclete din fața unui centru comercial. Instanța i-a lăsat în libertate.

Cei doi bărbaţi, ambii din comuna Cefa, ar fi profitat de neatenţia angajaţilor unui magazin din Oradea. Ei au furat tablete de ciocolată în valoare totală de 4.665,80 de lei. Miercuri, polițiștii i-au reţinut pe cei doi pentru 24 de ore. Propunerea de arestare preventivă formulată de procuror a fost refuzată de instanţa de judecată.

În ultimele două luni, este al doilea dosar penal deschis pe numele celor doi bărbați. Ei sunt principalii suspecţi în cazul unui furt comis pe 27 mai când au fost furate două biciclete din faţa unui centru comercial din Oradea. Atunci, bărbații au fost prinşi de către poliţişti în decurs de o oră de la comiterea furtului. Ei au fost depistaţi într-o piaţă din Oradea în timp ce încercau să vândă bicicletele furate.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *