Sursă foto: Digi24

Elevii de clasa a VIII-a care vor să își vadă lucrările de la Evaluarea Națională 2023 trebuie să depună o cerere semnată de părinte/ tutorele legal la centrul unde au dat examenele. Perioada în care se pot depune aceste cereri este 6-7 iulie.

În capitală sunt 6 instituții de învățământ unde candidații îți pot vizualiza lucrările, împreună cu un părinte sau reprezentantul legal, în perioada 19-25 iulie, între orele 9 și 11 și, de asemenea, după-amiaza, între orele 15 și 17, conform anunțului. Cererile trebuie depuse la școala unde candidatul a susținut probele.

Acestea sunt școlile din București unde pot fi vizualizate lucrările:

  • Sectorul 1: Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță;
  • Sectorul 2: Școala Gimnazială nr. 24;
  • Sectorul 3: Școala Gimnazială nr. 92;
  • Sectorul 4: Școala Gimnazială nr. 96;
  • Sectorul 5: Școala Gimnazială „I. G. Duca”;
  • Sectorul 6: Colegiul Economic „Costin C. Chirițescu”.

Miercuri, 28 ianuarie, elevii și-au primit rezultatele, iar cei nemulțumiți de acestea au putut depune contestații la centrele de examen sau le-au transmit electronic, în zilele de 28 și 29 iunie. Rezultatele finale vor fi afișate marți, 4 iulie.

Elevii de clasa a VIII-a vor completa opțiunile în fișele de înscriere la liceu în prezența părintelui și a dirigintelui, în perioada 6-7 și 10-17 iulie 2023, potrivit calendarului Admiterii la liceu 2023.

Sursă: edupedu.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *