În Galați, un bărbat, de 44 de ani, a fost reţinut pentru violenţă în familie, după ce a bătut-o crunt pe concubina sa de 18 ani. În urma loviturilor primite, tânăra a suferit mai multe leziuni, pentru care a avut nevoie de internare, informează IPJ Galaţi.

Secţia 2 Poliţie Rurală Smârdan a fost sesizată că o tânără, de 18 ani, din comuna Schela, a fost agresată fizic de concubinul ei, de 44 de ani.

Pe 25.06.2023, în jurul orei 23.00, cele două persoane se aflau în incinta unui bar din localitatea de domiciliu, iar pe fondul unui conflict spontan bărbatul ar fi lovit-o pe concubină cu palmele şi pumnii în cap.

Agresiunea fizică asupra tinerei ar fi continuat şi când cei doi au ajuns acasă, în cursul nopţii, precum şi a doua zi dimineaţă, în jurul orei 09.30. În urma loviturilor primite, tânăra a suferit mai multe leziuni şi a fost transportată la spital, unde a rămas internată.

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu de cinci zile. Bărbatul trebuie să păstreze o distanţă minimă de 200 de metri faţă de concubina sa, precum şi faţă de reşedinţa ei, situată la o altă adresă din comuna Schela decât cea în care locuiau cei doi.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, și a fost acuzat de violenţă în familie.

Joi acesta urma să fie prezentat Parchetului cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Sursă: gazeta de sud

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *