Sursa: engadget.com

În viitor aplicaţia WhatsApp va putea fi folosită pentru mai multe conturi pe acelaşi dispozitiv. Încă se lucrează la acest lucru însă whatsapp continua să vină cu cat mai multe actualizări pentru utilizatori.

Noua funcție cu mai multe conturi permite utilizatorilor să comute între diferite conturi de pe același dispozitiv, cum ar fi Instagram, Facebook și Twitter. Utilizatorii trebuie să se conecteze mai întâi la noul lor cont. Aplicația de mesagerie deținută de meta adaugă un nou meniu de jos care le permite să adauge un cont și să comute între ele.

Utilizatorii trebuie să atingă opțiunea „Adaugă cont” pentru a-și adăuga noul cont, apoi pot comuta între ele legate de numere diferite. După cum puteți vedea în imaginea dată, mesageria deținută de meta va adăuga un meniu cu butoane pentru a comuta între două conturi diferite legate de conturi diferite.

Nu este nevoie să adăugați ambele conturi de aceeași natură, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu sunt restricționați să adauge doar conturi personale sau conturi de afaceri. Utilizatorii pot adăuga două naturi diferite de conturi WhatsApp, ceea ce înseamnă că pot adăuga un cont de afaceri la contul lor personal și invers.

Noua funcție cu mai multe conturi este în prezent în curs de dezvoltare. Dar WhatsApp va lansa în curând noua abilitate de a adăuga mai multe conturi într-un singur dispozitiv pentru testerii beta Android.

Sursa: hagatoga.com

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *