Sursa: urbanaffairskerala.org

You este un serial original Netflix de dramă polițistă romantică. Producția creată de Greg Berlanti este bazată pe romanele „You” și „Hidden Bodies” ale autoarei Caroline Kepnes.

Ați fost reînnoit pentru un al cincilea și ultimul sezon – și o față familiară din trecutul lui Joe poate reveni să-l bântuie, așa cum a tachinat vedeta Penn Badgley într-un videoclip lansat la Tudum: A Global Fan Event in Brazil, anunță Netflix.

Bazat pe romanele lui Caroline Kepnes, You se concentrează pe Joe, un romantic iubitor de cărți, fără speranță, cu înclinație spre urmărirea și uciderea femeilor pe care (pretinde că) le iubește, precum și pe oricine altcineva care îi iese în cale. În timp ce căutarea lui Joe pentru The One a început la New York, l-a dus mai întâi la Los Angeles în sezonul 2, apoi în suburbiile sufocante din San Francisco în sezonul 3 și, cel mai recent, la Londra în sezonul al patrulea tocmai lansat. Acolo, dincolo de iaz, drama de genuri l-a aruncat într-un whodunit de 1 la sută care l-a forțat să accepte în sfârșit că nu este un om bun – un adevăr de netăgăduit pe care l-a evitat mult prea mult timp.

La sfârșitul sezonului, Joe s-a întors în New York City cu partenera lui bogată Kate (Charlotte Ritchie) și o nouă închiriere de viață periculoasă – o viață pe care a recunoscut în sfârșit că este fundamental imorală, ceva pe care Badgley este încântat să-l exploreze.

Publicul a crescut de-a lungul primelor trei sezoane, fiecare adăugând mai multe ore de vizionare pe parcursul a 28 de zile decât cel anterior. Cel de-al patrulea sezon a petrecut cinci săptămâni pe lista Global Top 10 TV engleză și a ajuns în Top 10 în 90 de țări.

„Suntem mândri să vedem cum You a captivat publicul din întreaga lume, devenind o senzație instantanee pe Netflix, cu un impact cultural răsunător, care a crescut sezon peste sezon”, a declarat Peter Friedlander, vicepreședinte al seriei Scripted, Netflix, SUA și Canada. .

„Suntem încântați – și puțin îngroziți – să vedem cum se termină totul pentru Joe Goldberg, dar un lucru este sigur: aveți un sfârșit de neuitat.”

Va fi Joe în sfârșit judecat? Va trebui să așteptați până când You se întoarce în 2024 pentru a afla.

Sursa: Netflix.com

Sursa foto: popbuzz.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *