Sursa: electrek.co

Noi facilități au fost anunțate în timpul unui eveniment desfășurat joi, 8 iunie, în Londra unde Uber a anunțat introducerea unor noi funcții care vor fi disponibile la nivel global. In aplicație funcțiile care vor fi în beneficiul șoferilor, dar și a pasagerilor potrivit unui comunicat al companiei.

Uber investește 800 de milioane de dolari în resurse care să ajute șoferii să treacă cât mai repede la mașini electrice, o prioritate în strategia companiei. Așa cum afirmă șoferii care aleg să conducă cu Uber, costurile unei mașini electrice nu sunt, însă, singura barieră. Unul dintre obstacolele cu care se confruntă șoferii este găsirea stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice. Între efortul de găsi un loc pentru încărcarea mașinii și stresul de a nu pierde orele de vârf, șoferii Uber sunt puși sub presiune.

Uber Green: Tehnologia Uber va analiza în timp real factori precum prețul încărcării, timpul de încărcare și traficul, urmând să recomande cum și unde șoferii își pot încărca mașinile, tocmai pentru a-și putea maximiza câștigurile.

  • Uber dezvoltă Battery-Aware Matching, funcție ce filtrează printre cererile de curse și le respinge automat pe cele care sunt prea lungi pentru nivelul bateriei mașinii. Pe viitor, șoferii vor putea plăti, porni încărcarea și monitoriza progresul încărcării prin intermediul aplicației.

Puteti afla mai multe detalii despre Uber Green aici.

Expansiunea produselor sustenabile

Uber oferă in peste 200 de tari din lume produse sustenabile:

  • precum Uber Green pentru curse cu emisii zero de carbon, Uber Comfort Electric pentru curse sustenabile în mașini premium sau Uber Planet pentru a compensa emisiile de carbon când utilizatorii aleg Uber în orașe în care mașinile electrice nu sunt disponibile.

Algoritmul Uber a redus cu 9.800 de tone emisiile de CO2, adică 4.2 milioane de litri de combustibil salvați de șoferi. 

SILive.com

Sursa: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *