Sursa: netflix.com

Am văzut acest fim acum foarte mult timp însă încă sunt surprinsă de cât de bine a putut introduce toate detaliile prin extrem de multe modele din viata altor persoane. Regizat de Jeff Orlowski, filmul este o poveste de avertizare care sapă în consecințele îngrozitoare ale obsesiei și dependenței noastre față de rețelele sociale.

După cum a scris Angie Han pentru Mashable, „Peste 93 de minute, se referă la supraveghere, capitalism, dependență și polarizare; analizează efectele dăunătoare ale rețelelor sociale asupra tuturor, de la stima de sine la democrație; oferă anecdote personale și rugăminți emfatice și analize detaliate ale datelor.

Prezentând interviuri cu specialiști din industria tehnologiei, documentarul vă va face să vă gândiți de două ori la principalele platforme sociale care ne guvernează viețile digitale, cum ar fi Twitter, Facebook și YouTube.

Sursa: thesocialdilemma.com

Recenzii:

„Este cel mai important documentar pe care l-am văzut în ultimii trei sau patru ani… Este uluitor.” –  TODAY Show

„Remarcabil de eficient în a trage un semnal de alarmă cu privire la pătrunderea minării de date și a tehnologiei manipulative în viața noastră socială și nu numai.” –  The New York Times

Documentarul discută totul, de la intenția inițială a rețelelor sociale la momentul creării, până la impactul alarmant și periculos pe care l-au avut platformele asupra comportamentului uman, sănătății mintale și ecranului. Într-o serie rapidă de interviuri, multi experții în tehnologie care au fost în trecut implicați în platforme online, inclusiv Google, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest dezvăluie ce se află în spatele acestor rețele. Împărtășesc totul, de la experiențele lor de lucru la companii digitale puternice, până la locul în care se află astăzi și vina simțită pentru că au ajutat astfel de entități ce au ajuns să schimbe structura societății așa cum o cunoaștem noi.

De asemenea, filmul analizează eficacitatea campaniilor de remarketing și remarketing pe rețelele sociale care atrag clienții prin plasări de anunțuri foarte bine direcționate și oportunități rapide de cumpărare în aplicație.

‎Aici poti viziona discutiile regizorului cu multi alti experti.

Sursa:humanetech.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *