Sursa: ilike-it.ro
Compania ieșeană SABS a lansat Tutorina, prima aplicație românească gândită ca o platformă care să medieze relația părinte-copil atunci când vine vorba de cât timp petrecem în fața ecranelor.

Ce oferă Tutorina utilizatorilor? 

Pentru că este o aplicație și pentru copii, și pentru părinți, Tutorina răspunde ca design și funcționalități nevoilor și exigențelor utilizatorilor de toate vârstele. 

Înțelegere și mediere: Mecanismul aplicației este conceput pentru a încuraja relațiile armonioase dintre părinți și copii, printr-un acord digital, negociat de ambele părți implicate.

Filtrarea conținutului: Tutorina pune la dispoziția părinților un mecanism de filtrare pentru a gestiona accesul la conținutul online inadecvat. 

Monitorizarea și filtrarea aplicațiilor: Părinții pot obține informații despre aplicațiile pe care le folosesc copiii lor și pot stabili limite de timp specifice sau pot gestiona direct accesul la anumite aplicații. 

Localizare: Tutorina oferă urmărirea în timp real a dispozitivului utilizat de copil, permițând părinților să știe în orice moment unde se află copilul lor.

Rapoarte și informații: Aplicația generează rapoarte și analize detaliate despre screen time, utilizarea aplicațiilor și istoricul activităților. 

Funcție educațională: Dotată cu un modul educațional, aplicația adaptează experiențele de învățare la nevoile individuale și la stilul de învățare al fiecărui copil. 

Motivarea copiilor:  Aplicația utilizează un sistem de progresie care îi motivează pe copii să deblocheze niveluri, să câștige insigne și să atingă niveluri avansate.

Crearea unui echilibru: Tutorina își propune să creeze un ecosistem digital armonios în care copiii pot explora, învăța și crește, în timp ce părinții pot echilibra în mod proactiv activitățile online cu timpul petrecut cu familia, offline.

Aplicația va fi disponibilă în curând pentru toate sistemele de operare iar primii 1000 de utilizatori înscriși pe www.tutorina.com vor beneficia de un abonament GRATUIT timp de un an, odată cu lansarea aplicației. 

Sursa: facebook – SABS

Sursa: hotnights.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *