Sursa: ycombinator.com

„Ceea ce mă face să nu pot dormi este ideea ipotetică că am făcut deja ceva foarte rău prin lansarea ChatGPT”, i-a spus Altman lui Satyan Gajwani, vicepreședintele Times Internet, la un eveniment organizat de Economic Times, săptămâna trecută, conform sursei citate.

Ținând cont de numărul extrem de mare de persoane ce încep să se foloseasca de aceste platforme numărul problemelor încep de asemenea să crească.

„Haideți să avem un sistem care să ne permită să controlăm persoanele care fac acest lucru, să le acordăm licențe, să facem teste de siguranță înainte de desfășurare. Poate că a fost ceva greu și complicat pe care echipa a ratat-o când lucra la chatbot.”, spune Altman.

La începutul acestei luni, Altman a făcut parte dintr-un grup de peste 350 de oameni de știință și lideri tehnologici care au semnat o declarație prin care își exprimă îngrijorarea profundă cu privire la riscurile AI.

„Atenuarea riscului de dispariție din cauza inteligenței artificiale ar trebui să fie o prioritate globală alături de alte riscuri la scară societală, cum ar fi pandemiile și războiul nuclear”, se arată în declarația facută de un grup de experți.

Pentru mai multe informații vizitați businessinsider.com.

Sursa: digi24.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *