„10 pentru ie” este numele evenimentului dedicat bluzei tradiționale românești. În acest an, timp de zece zile, la Breaza și Ploiești vor fi organizate activități dedicate iei. Vor fi ateliere de creație, simpozioane, proiecții de film, iar personalitatea evocată în cadrul tuturor acțiunilor este Regina Maria a României. Totul a debutat miercuri seara, în Parcul Central din Breaza unde a fost organizat un sesiune de comunicare despre bluza tradițională românească, iar punctul culminant al evenimentului l-a constituit prezentarea de modă a creatoarei Anda Mănescu.

Parcul Central din Breaza a prins culoare prin debutul evenimentului 10 pentru IE- Regina MarIA organizat de trei brezence inimoase. Loredana Chelba, Anda Mănescu și Ștefania Ungureanu au reușit să atragă alături de ele parteneri importanți organizând un eveniment grandios, care a dat culoare micului orășel prahovean.

Ii-le erau prezente la tot pasul în zona Conacului Brâncoveanu, demonstrând că bluza tradițională românească este o emblemă a orașului Breaza. 

Ateliere de creație, prezentări de modă, simpozioane, proiecții de film sunt doar câteva din acțiunile organizate în cadrul evenimentului 10 pentru IE.
Timp de zece zile, la Breaza și Ploiești vor fi organizate acțiuni de promovare a bluzei tradiționale românești. 

Mireasa colecției creatoarei Anda Mănescu prezentată în Parcul Central din Breaza a fost Carmina Coftas , Miss Univers 2021 România. 

Prezentarea de modă de la Breaza a fost completată cu creațiile ploieștencei Alexandra Catrangiu. 

Parteneri ai evenimentelor organizate în cadrul conceptului Zece pentru IE sunt Primăria Orașului Breaza și Centrul Județean de Cultură  Prahova 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *