Programul Rabla se va desfasura si la Buzau. Asta dupa ce solicitarea Primariei Buzau a fost aprobata de Administrația Fondului pentru Mediu. Astfel, 1000 de mașini uzate vor putea fi casate. Anuntul de deschidere a sesiunii de inscriere va fi publicat in perioada urmatoare.

Nu mai puțin de 1000 de autoturisme uzate, cu o vechime de peste 15 ani, vor putea fi casate pe raza municipiului Buzău prin programul ”Rabla Local”, derulat de Ministerul Mediului – Administrația Fondului pentru Mediu și administrațiile publice locale.

Suma totală alocată de AFM municipiului Buzău este de 2,4 milioane de lei.

Prin Programul Rabla Local cetățenii vor putea să-și caseze mașinile mai vechi de 15 ani și să primească în schimb suma de 3000 de lei, fără să fie condiționați să cumpere în schimb alt autovehicul nou. Stimulentul de casare este asigurat astfel: 2.400 lei de la AFM, iar diferența de 600 de lei din bugetul local.

Cetățenii care doresc să beneficieze de acest program trebuie să aștepte publicarea pe site-ul AFM a anunțului de deschidere a sesiunii de înscriere pentru persoane fizice, iar apoi va începe înscrierea în aplicație a solicitanților de finanțare care au domiciliul pe raza municipiului Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *