În vârstă de 49 de ani, un bărbat din Giurgiu este cercetat penal pentru ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie. Acesta a ameninţat că se sinucide în faţa locuinţei fostei soţii, iar poliţiştii au găsit asupra lui o sticlă cu benzină.

,,Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată în această după-amiază, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Brăniştari, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că fostul soţ se află în faţa locuinţei sale şi vrea să se sinucidă, acesta având emis ordin de protecţie, de a nu se apropia la 50 metri de aceasta şi de locuinţa sa.

De asemenea, apelanta a sesizat şi faptul că fostul soţ ar ameninţa-o cu acte de violenţă, direct şi prin mesaje transmise pe telefon”, potrivit unui comunicat de presă emis luni de IPJ Giurgiu.

Un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat a fost identificat de polițiștii care s-au deplasat la fața locului.

,,Asupra sa a fost observată o sticlă din material plastic transparent, al cărei conţinut avea miros specific de produse petroliere, respectiv benzină, bărbatul ameninţând că îşi va da foc dacă vreo persoană se apropie de el şi, de asemenea, împrejurul gâtului său a fost găsită o sfoară”, informează sursa citată.

Bărbatul a întrerupt comunicarea, după ce negociatorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au încercat să dialogheze cu el, ameninţând în continuare că îşi va da foc.

,,În această situaţie, autorităţile au luat hotărârea intervenţiei în forţă, bărbatul fiind extras din autoturism, încătuşat şi ulterior transportat la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti”, spune IPJ Giurgiu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *